Apartamenti 17

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 17
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Imitim parketi për të dhënë ngrohtësi dhe rehati. Kabinë dushi e bërë me përmasa, pa pjatë dushi vetëm pileta. Set WC+Bide Sospeso. Mobilje elegante që kombinon me pllakat e veshjes.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad