Apartamenti 12

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 12
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Për të realizuar lavamanin dhe sanitaret në këtë banjo janë përdorur materialet në Krion, material me një bardhësi intensive dhe i lehtë për t’u pastruar.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad