Apartamenti 10

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 10
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Këtu shihni një tjetër projekt të arkitektes J. Karanxha. Dyshemeja e këtij apartamenti është krijuar me produktet Porcelanosa të cilat i sjellin më shumë hijeshi ambjentit tuaj, si brenda shtëpisë edhe ambjentit të punës. Lehtësia në pastrim dhe shkëlqimi i dyshemesë janë vetëm dy nga faktorët që i bëjnë dyshemetë Porcelanosa unike.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad