Apartamenti 11

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 11
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Për të realizuar dyshemenë e këtij projekti është përdorur Parketi Porcelanosa. Për me tepër ne tualet është përdorur kiti sanitar me funksion Bide,këto ambjente janë arreduar me mobilje në Krion, të famshme për rezistencën dhe lehtësinë në pastrim.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad