Apartamenti 5

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 5
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Ky është një tualet i realizuar nga arkitektja J. Karanxha (Archistudio). Në realizimin e këtij tualeti janë përdorur lavamanet e Flaminias të cilat janë vendosur mbi suprinën e krijuar nga Krion. Një kombinim spektakolar! Rubinetat dhe pasqyrat, të cilat janë realizuar nga materialet më të fundit, i shtojnë elegancë dhe delikatesë hapësirës. Përdorimi i ndriçimit nga arkitektja ka bërë që ky tualet të marrë një pamje madhështore.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad