Apartamenti 14

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 14
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Krion Solid Surface është ideal për suprinat e kuzhinës falë rezistencës së lartë kimike. Në këtë rast kemi një kombinim perfekt të ngjyrës së bardhë dhe të verdhë që i jep sipërfaqes një pamje të ngrohtë dhe të bukur. Krion është gjithashtu rezistent ndaj acideve të koncentruara, njollave dhe produkteve me kimikate.
Krion ofron një varietet të gjerë ngjyrash, afërsisht 100 ngjyra, duke përfshirë edhe të bardhën dhe duke qenë se është i lehtë në përdorim mund të përdoret për të krijuar forma komplekse nga më të ndryshmet.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad