Apartamenti 1

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 1
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamenti
Ky është një nga apartamentet e dizenjuara nga arkitekti B. Uka me të cilin bashkëpunon Porcelanosa. Në arredimin e këtij apartamenti janë përdorur shumë elemente nga Porcelanosa duke filluar nga lavamanët të cilët variojnë nga incasso dhe mbi mobilje.Duke vazhduar me rubinetat për të siguruar një tualet të bukur dhe mbi të gjitha funksional. Gjithashtu, Porcelanosa është kujdesur edhe për vaskat duke qenë se janë një pjesë e rëndësishme e tualetit duke ju ofruar vaska moderne dhe komode.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad