Apartament 4

  • Home
  • / /
  • Apartament 4
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartament
Në këtë tualet kemi përdorur materialet më të fundit duke nisur që nga lavamamet deri te vaska. Në foton e parë shohim lavamanet me finitura të lëmuara dhe forma të rrumbullakta të cilat janë një nga opsionet e shumta për arredimin e tualetit tuaj. Ndërsa te fotoja e dytë shohim vaskën me forma katrore e cila është e përshtatshme për çdo hapësirë dhe shumë e rehatshme në përdorim.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad