Laminate

Krahasuar me drurin natyral (parketin), laminati ofron shumë avantazhe si kosto më të ulët, një gamë më të gjerë ngjyrash, rezistencë ndaj lagështisë, rezistencë  ndaj gërvishtjeve, dhe lehtësi në instalim.

 

Nëse jeni duke rinovuar shtëpinë ose lokalin, duhet fillimisht të përcaktoni ngjyrën.
Laminati do të mbulojë një pjesë të madhe. Mund të shikoni versione të çelëta si ky model për vetëm 12€/m2 nga Porcelanosa,

laminat-1

ose këtë model me 15€/m2 i cili është më tradicional.

laminat-2

Por mbani mend: është shtëpia juaj dhe duhet të pasqyrojë personalitetin dhe preferencat tuaja, prandaj mund të provoni dhe gjëra më të veçanta. Hidhini një sy http://www.primeragroup.al/product-category/parket-laminat

Para se të zgjidhni një ngjyrë, merrni parasysh ndriçimin. Tonet më të lehta do t’ju shërbejnë më mirë nëse në dhomë vjen dritë e kufizuar, siç është modeli poshtë.

laminat-3

Megjithatë, nëse ka dritë të mjaftueshme natyrore, ne mund të zgjedhim nuanca më të errëta dhe më dramatike. Gjithashtu mendoni për madhësinë aktuale të dhomave pasi me anë të përdorimt të ngjyrës së duhur mund të zvogëloni ose të zgjeroni hapësirën.

laminat-4

Për më tepër ju ftojmë të vizitoni Showroomin e Porcelanosa tek Sheshi Wilson, pjesë e Primera Group, si dhe të vizitoni Outlet-in online për Laminate http://www.primeragroup.al/outlet