SHOWROOM TIRANA

store

SHOWROOM AUTOSTRADË

foto
Rruga Abdyl Frashëri nr.3/3
Tirana, Albania
Tel: 00355 4 2233817
Cel: 00355672011052
Oraret E hënë-E shtunë: 08:30-20:30
E dielë: Mbyllur
Autostrada Tr/Dr km.6
dalje QTU, Albania
Tel: 00355 4 2233817
Cel: 00355672052445
Oraret E hënë-E shtunë: 08:00-16:00
E dielë: Mbyllur
[heading text=”Dërgoni një mesazh, dhe ne do t’ju kontaktojmë për të organizuar një konsultim falas” tag=”h3″]

Lini një Përgjigje

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad