Karriera

Pozicionet vakante:

– Diplomë Arkitekture

– Njohuri të Avancuara në Autocad

– Aftësi të mira komunikimi

– I gatshëm të mësojë programet tona

– I aftë të krijojë raporte profesionale me klientët dhe bashkëpunëtorët

– Eksperienca në këtë fushë është e rekomanduar por jo e nevojshme

– I motivuar për të ndjekur klientin dhe për ti ofruar zgjedhjet më të mira

– Me iniciativë për të mësuar materialet tona

– Njohuritë në gjuhën Angleze, Italiane, Spanjolle ndihmojnë por nuk janë të nevojshme

– Aftësi të mira komunikimi

– I gatshëm të mësojë programet tona

– I aftë te krijojë raporte profesionale me klientët dhe bashkëpunëtorët

– Eksperienca në këtë fushë është e rekomanduar por jo e nevojshme

– Aftësi shitje të mira

– I motivuar për të ndjekur klientin dhe për ti ofruar zgjedhjet më të mira

– Me iniciativë për të mësuar materialet tona

– Aftësi të mira komunikimi

– I gatshëm të mësojë programet tona

– I aftë te krijojë raporte profesionale me klientët dhe bashkëpunëtorët

– Eksperienca në këtë fushë është e rekomanduar por jo e nevojshme

– Aftësi shitje të mira

– I motivuar për të ndjekur klientin dhe për ti ofruar zgjedhjet më të mira

– Me iniciativë për të mësuar materialet tona

– Përvojë me mjete pune dhe vegla mase

– Eksperiencë në fushën e mobiljeve

– Mund të kryejnë matje të sakta dhe të ndjekin udhëzime

– Janë kreativ

– Të aftë të krijojnë raporte profesionale me klientët dhe bashkëpunëtorët

Aftësi për të mbajtur pastër ambjentin tonë te rreth 1300m2.

Plotëso formën më posht dhe do t’ju kontaktojmë së shpejti


KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad