porcelanosa

 Design për mjedisin tuaj

Themeluar në vitin 1998, Porcelanosa Albania përkushtohet për t’u ofruar klientëve të saj kualitetin më të lartë dhe dizajnin e perkryer në zhvillimin e projekteve të tyre. Porcelanosa Albania është përfaqësuesi zyrtar i Porcelanosa GRUPO në Shqipëri, një grup me qendër në Spanjë i njohur në të gjithë botën, i përbërë nga 8 kompani secila e angazhuar për të siguruar cilësinë më të lartë të materialeve.

pl

PLLAKA

lm1

PARKETE - LAMINATE

t1

TUALETET

k1

KUZHINA

gd

GARDEROBA

spa

SPA

kr

KRION

FASADE-2

FASADË

ndertimi

MATERIALE NDËRTIMI

DYSHEME-1-1100x824

DYSHEMEME NOTUESE

PILETA-1-1100x825

PILETA

warm-up-2

NGROHJE NËN DYSHEME

Proçesi i realizimit

  • Kërkesa & Specifika
  • Idejimi & Konceptimi
  • Design & Krijimi
  • Realizimi

Tek Porcelanosa ne fillojmë procesin duke kuptuar se cfare ju dëshironi të arrini. Ne shohim hapësirën dhe e bejme të mundur që kërkesat e juaja të realizohen në menyrën më harmonike të mundshme.

Çdo projekt dhe klient është unik për ne. Duke ardhur në ekspozitën tone, duke u konsultuar me arkitektët dhe designer-ët tanë, ne të ju ndihmojë të gjeni frymëzim të nevojshme për të krijuar diçka të veçantë.

Nëse ju doni për të krijoni diçka plotësisht te re, ose te adaptoni nje një alternativat ne ekspozitën tone, me anë të stafit tonë të kualifikuar ne jemi në gjendje që të krijojme Projekte 3D dhe planimetri, nëpermjet të cilit ju do te krijoni një ide më të mirë të projektit tuaj.

Tek Porcelanosa, kemi mbledhur stafin më të kualifikuar për realizimin e këtij procesi. Nëpërmjet kurseve dhe trajnimeve të specializuara që ofrojmë në menyre të vazhdueshme, kemi arritur të përfundojme me një nivel shumë të lartë cilësie një gamë projektesh.

LINJA XLIGHT

Pllakat e reja të porcelanit nga fabrika Urbatek, pjesë e grupit Porcelanosa karakterizohet nga formati gjigand dhe trashësia minimale.

XLIGHT është evolucioni natyral i qeramikës, që ka veti fizike dhe mekanike të cilat e bëjnë atë unike në llojin e saj. Vetitë që mund të përmendim: Formati 300 cmx100 cm dhe trashësia 3.5 cm, me peshë specifike 8 kg/m2 dhe me koefiçient absorbimi më të vogël sesa një pllakë tradicionale.

Ky material ofron mundësi të pafundme përshtatjeje dhe rinovimi, kursim në material dhe investim, pasi mund të aplikohet edhe mbi pllakën ekzistuese. Lehtësisht e manovrueshme në montim, ky model pllake mund të aplikohet si veshje, si kamuflazh i dyerve dhe i rafteve, gjithashtu gjen përdorim si pllakë tualeti dhe veshje kuzhine. Kjo pllakë ekstra e hollë me përmasa gjigande ofron vetëm avantazhe dhe mundësi të reja në dekorimin e brendshëm dhe të jashtëm. E gjeni tek ne, me një gamë të gjerë ngjyrash dhe teksturash.

Zbulo më tepër
prima foto

OUTLET

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad